Akademik Sohbetler 4: 78. Yılında 18 Mayıs 1944 Kırım Türklerinin Sürgünü Anma Programı

Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü olarak Kırım Türkleri ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Şubesi ile birlikte düzenleyeceğimiz etkinlikte 78. Yılında 18 Mayıs 1944 Kırım Türklerinin Sürgününü anacağız. 20 Mayıs 2022 Cuma günü İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek program Sayın Prof. Dr. İlber ORTAYLI’nın konuşmasıyla başlayacak ve Prof. Dr. Kutluk Kağan SÜMER, Dr. Öğr. Üyesi Ayna ASKEROĞLU ARSLAN, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Şube Başkanı Celal İÇTEN, Araştırmacı Yazar Hasan KIRIMER, Eskişehir Kırım Halkbilim Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Uzman Öğretmen Recep ŞEN ve Romanya Eski Milletvekili Müsteşar Necati SALİ’nin konuşmaları ile devam edecektir.

Programı teşrifinizden kıvanç duyarız.

Tarih: 20.05.2022 Saat: 15.00

Adres: İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu, Beyazıt/Fatih